Hotel River

Hotelul River este amplasat ideal langa Shopping City Mall si Decathlon,pe malul raului Jiu, ferit de agitatia orasului dar, totodata fiind foarte aprope de centru.Va oferim parcare si internet gratuit, preturi mici la cazare si restaurant.

De altfel chiar în imediata vecinătate a complexului este o piață de legume fructe ce permite o aprovizionare rapidă și comodă a clienților noștri.

Unitatea noastră se adresează atât celor care vin cu afaceri sau în interes de serviciu în Tg-Jiu cât și turiștilor care vin să viziteze frumosul nostru oraș.

Aici se poate lua masa într-o ambianță relaxantă, prietenoasă, produsele noastre culinare satisfăcând și cele mai pretențioase gusturi. Unitatea este deosebit de indicată pentru cei care vin în interes de serviciu sau de afaceri, aflându-se la cinci minute de centrul orașului în plină zonă comercială acolo unde se găsesc cele mai mari supermarket-uri din zonă.

Calitatea servicilor noastre asigură o impresie de neuitat celor care ne vizitează!

Camere si Capacitate de Cazare

Hotel River va pune la dispozitie 12 camere, atat single cat si double, dotate cu baie in fiecare camera, televizoare LCD cu cablu TV si internet wireless gratuit. Mai multe detalii si galeria de poze o puteti vedea aici.

Rezervari

Puteti face rezervati atat telefonic ( 0726 505 763 ), cat si online (folosind formularul din partea dreapta sau pagina dedicata de rezervari)